Vaksinepass

Jeg tror vi har noe å lære av USAs bruk av vaksinepass. - Men etterpå har jeg jo vært litt stressa for det som har å gjøre med vaksinepass for om det blir innført blir jeg jo ekskludert fordi jeg har blitt anbefalt ikke å ta vaksina.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

EU-kommisjonen seier i ei fråsegn at dei har vedteke ein bindande godkjenningsperiode på ni månader nøyaktig 270 dagar for vaksinepass til reiser innan for EU og vil at dette skal tre i kraft frå 1.

. De frykter at landet skal. 13 dager siden Vi andre må betale både økonomisk og ikke-økonomisk for at et mindretall ikke vil la seg vaksinere skriver Peder Inge Furseth. 191221 1802 Oppdatert.

241221 1500 Oppdatert. Sverige varsler at nye tiltak kan komme neste uke. 12 dager siden Vi er i.

Når ett år med frivillighet og oppfordringer ikke har nådd frem kan vi vurdere om uvaksinerte på linje med de som nyter sigaretter og alkohol bør få en del av regningen. Det er da behov for bilde av vaksinekort med fullstendig identifisering av gitt vaksine dato og vaksinatør samt personalia på vedkommende pasient. Endringa må først godkjennast av EUs medlemsland.

Fleire EU-land har allereie. 1 day agoDet kan bli innført krav om vaksinepass på serveringsstader fritids- og kulturverksemder butikkar private samankomstar og dessutan på langvarige reiser med kollektivtrafikk skriv Aftonbladet og viser til regjeringskjelder. 1 day agoDet kan bli innført krav om vaksinepass på serveringssteder fritids- og kulturvirksomheter butikker private sammenkomster samt på langvarige reiser med kollektivtrafikk skriver Aftonbladet.

Avgjerda er venta å bli teken på eit regjeringsmøte i formiddag ifølgje avisa. Sverige vil kreve vaksinepass for innreisende fra Norden. Hva med en koronaavgift for uvaksinerte.

For de pasientene som er vaksinert i utlandet er det nå mulig å få dette registrert inn i SYSVAK som igjen gjør det mulig å få utstedet vaksinepass.


Pin On D R E A M H O U S E

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel